Jednoduchý, chutný a efektní koláč (tart) s buržoazním šparglem. S vyzkoušením tohohle receptu z veganyumyum jsem bůhvíproč čekala několik let. Konečně jsem se k tomu tenhle víkend dostala a rozhodně jsem udělala dobře. Chřestu bude za chvíli všude plno, tak neváhejte ani vy!
Ingredience:
1 balení rozváleného listového těsta (seženete v každém větším supermarché, nezapomeňte zkontrolovat, jestli je těsto vegan! jinak na vás přijde VeganPolice)
1 konzerva nebo cca 240gr vařených bílých fazolí
1/4 hrnku kešu natural
1 lžička dijonské hořčice
1 lžíce bazalkového pesta, pokud nemáte, v mlýnku na koření rozmixujte hrst čerstvé bazalky s trochou ořechů (mandle, vlašské, příp. semínka - např. sezam), soli a olivového oleje (abyste měli cca tu lžíci)
3 lžičky čerstvé citronové šťávy
2 lžíce sojového či jinéh orostlinného mléka
zelený chřest (cca 20 - 22 výhonků)
olivový olej
sůl, pepř
Johne741
I'm trying to find sites that have already fantastic useful information on what's popular and what is the optimum makeup products is.. bbabdabdgkbf